• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Εκδήλωση για την ανακύκλωση Εκτύπωση E-mail
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 13:31

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Χαλκίδας οι μαθητές της Γ΄ τάξης με εμψυχώτρια την εκπαιδευτικό φυσικής  αγωγής Ματούλα Γιαννίτση Γράππα παρουσίασαν στο πλαίσιο προγράμματος με θέμα την ανακύκλωση τη θεατρική παράσταση: «Ανακύκλωση: Δωσ? μου μια δεύτερη ευκαιρία».

Παρακολούθησαν την εκδήλωση εκτός από τους μαθητές του 10ου Δημ. Σχολείου, οι μαθητές της Β΄ τάξης  του 12ου Δημοτικού και του 4ου Νηπιαγωγείου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κος Συρίμης, ο σχολικός σύμβουλος, κος  Μητάκος και η υπεύθυνη περιβαλλοντικών προγραμμάτων κα Καλαμπαλίκη.
Οι μικροί οικολόγοι ? ερευνητές έκαναν όλους συμμέτοχους και συνένοχους στα μυστικά της ανακύκλωσης και τους  ευαισθητοποίησαν. Επίσης, δόθηκαν , οδηγίες ανακύκλωσης, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας των μικρών ερευνητών- οικολόγων, παρουσιάστηκε η «συνταγή» κατασκευής ανακυκλωμένου χαρτιού και τέλος εκτέθηκαν χρηστικά αντικείμενα και παιχνίδια κατασκευασμένα από τα παιδιά με ανακυκλωμένα υλικά, πολλή φαντασία και δημιουργικότητα.