• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Συμμετοχή σε ημερίδα Εκτύπωση E-mail
ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Τετάρτη, 16 Μάιος 2012 16:58

Την Τετάρτη 16/5 η διευθύντρια του σχολείου μας, κα Ελένη Παπαμήτσου, και η δασκάλα της Α΄ τάξης και υπεύθυνη ψηφιακού περιεχομένου και λογισμικών, κα Μάγδα Μαμασούκα παρακολούθησαν την Παιδαγωγική Ημερίδα που διοργάνωσε Σχολικός Σύμβουλος της 3ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Π.Ε. Εύβοιας Δρ. Δημήτριος Μητάκος με θέμα την Παρουσίαση του διαδικτυακού portal «Εκπαιδευτική Συνάντηση».

Η «Εκπαιδευτική Συνάντηση» αποτελεί μία καινοτόμα, δυναμική εκπαιδευτική ψηφιακή πλατφόρμα η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον κο Μητάκο και μία επιλεγμένη ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών και τεχνικών. Στόχος της πλατφόρμας αυτής είναι να αποτελέσει ένα ηλεκτρονικό σημείο συνάντησης των 25 σχολείων της 3ης περιφέρειας, όπου θα γίνεται ανταλλαγή εκπαιδευτικού υλικού και κάθε σχολείο και δάσκαλος θα μπορεί να συμμετέχει ισότιμα καταθέτοντας πρωτότυπες δράσεις και εκπαιδευτικές πρακτικές. Στο Portal είναι ήδη αναρτημένα τα ιστολόγια και οι ιστοσελίδες ανάμεσά τους και το «Δέκα το καλό» όπως και η ιστοσελίδα μας, των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων χαιρέτησαν ο κος Παπαχρήστος Κων/νος, Δ/ντής Σπουδών Π.Ε. Υπουργείου Παιδείας ΔΒΜΘ, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Περιφερειακής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, κος Αναγνώστου Ηλίας και ο Διευθυντής εκπαίδευσης Ευβοίας, κος Συρίμης Γιώργος.